top of page

Meet Our Professionals!

Corpus is opgericht in 2023 door Jurgen Vierstraete en Hannes Bonami. Beiden zijn ze actieve triatleten en coaches die de nood voor meer bewegen in bedrijven inzagen. 

Onze Missie
We willen bedrijven uitdagen én ondersteunen om in te zetten op een duurzaam gezondheidsbeleid 
en hiermee hun werknemers tot een actieve en gezonde levensstijl te bewegen. 

DSC02984.jpg

Jurgen Vierstraete

Triatleet, coach, entrepreneur

Jurgen Vierstraete is master in de criminologische wetenschappen en trainer B triatlon/duatlon. Als senior consultant binnen CORPUS neemt hij grote (veranderings)trajecten binnen organisaties voor zijn rekening. Daarnaast neemt hij de rol op van team lead bij de sportieve challenges en uitdagingen die organisaties met hun team aangaan. Alvorens bij CORPUS aan de slag te gaan, heeft Jurgen diverse rollen opgenomen in de publieke en private sector.


 

Mensgerichte manager

 

Jurgen is sedert 2012 aan de slag als leidinggevende van een intergemeentelijk projectteam. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van diverse beleidstrajecten. Projectmatig werken, alsook beleidsadvisering en de opmaak van beleidsplannen zijn thema’s waar hij dagdagelijks verantwoordelijk voor is. Verder ondersteunt hij als interne consultant collega's van andere intergemeentelijke samenwerkingsverbanden bij complexe organisatievraagstukken en verbeterprojecten. 

Triatleet, coach, entrepreneur

 

Jurgen is een ervaren en gepassioneerde triatleet/trainer/coach. In 2017 behoorde hij tot de Belgische selectie voor het EK Standard Distance in Kitzbühel, in 2022 stond hij aan de start op het WK Ironman in Hawaii en in 2023 verzilverde hij zijn kwalificatie voor het WK Ironman 70.3 in Lahti Finland. 

 

Hij schoolde zich bij tot trainer B Triatlon/Duatlon en kreeg zo, naast zijn jarenlange praktijkervaring, nog heel wat wetenschappelijke trainingsinzichten mee. Kortom; een coach met heel wat bagage om sporters op een verantwoorde en wetenschappelijke manier te begeleiden.

 

Als coach startte hij in 2022 met Level Up Sportcoaching en begeleidde hij al heel wat recreatieve en competitieve duursporters naar nieuwe persoonlijke records.

 

Een partnerschap met Bonami Sportcoaching werd vervolgens in 2023 opgestart; en dit vanuit de overtuiging om samen meer kwaliteit te kunnen leveren. Binnen dit partnerschap groeide, op basis van een gezamenlijke passie en gedeelde streefdoelen, de ambitie om de scope van de Sportcoaching te verbinden met een bredere maatschappelijk nood en deze te verruimen tot een initiatief in corporate wellbeing. Dit bleek meteen ook de start van CORPUS.

 

Jurgen woont in Deinze.

DSC03002.jpg

Triatleet, coach, entrepreneur

Hannes Bonami

Hannes Bonami is afgestudeerd als Master Lichamelijke Opvoeding en schoolde zich bij tot trainer B triatlon waardoor hij heel wat wetenschappelijke bagage heeft meegekregen. Als senior consultant binnen CORPUS neemt hij grote (veranderings) trajecten binnen organisaties voor zijn rekening. Daarnaast neemt hij de rol op van team lead bij de sportieve challenges en uitdagingen die organisaties met hun team aangaan.

 

Triatleet, coach, entrepreneur

Hannes is een ervaren triatleet en wist intussen een indrukwekkende triatloncarrière uit te bouwen. Zo stond hij in 2013 aan de start op het wereldkampioenschap halve Ironman in Las Vegas en wist hij zich in 2015 voor de eerste keer te selecteren voor het WK Ironman in Hawaï. Dit herhaalde hij nog verschillende keren, met succesvolle deelnames in Hawaii in 2017, 2019 en ook nog eens in 2022. 

 

Als coach startte hij in 2014 met Bonami Sportcoaching en begeleidde hij al tal van recreatieve en competitieve duursporters naar nieuwe persoonlijke records. Intussen is hij tevens een gewaardeerde referentie in de regio op het vlak van fietspositionering.

 

Op deze manier heeft hij heel wat praktijkervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij de ideale persoon is om uw bedrijf gezonder en sportiever te maken!

 

Een partnerschap met Level Up Sportcoaching werd vervolgens in 2023 opgestart; en dit vanuit de overtuiging om samen meer kwaliteit te kunnen leveren. Binnen dit partnerschap groeide, op basis van een gezamenlijke passie en gedeelde streefdoelen, de ambitie om de scope van de sportcoaching te verbinden met een bredere maatschappelijk nood en deze te verruimen tot een initiatief in corporate wellbeing. Dit bleek meteen ook de start van CORPUS.

 

Hannes woont in Landegem, deelgemeente van Deinze.

bottom of page