top of page

Our Gameplan

Hoe gaan we te werk?

Doorheen een compleet traject gaan we samen op zoek naar wat de noden zijn om jouw bedrijf gezonder te maken. We dagen jouw bedrijf en hun werknemers uit om zichzelf fysiek te verbeteren. We laten je zien hoe een fysiek actief leven ook een gezonder en productiever leven is, wat in het dagelijkse bedrijfsleven een grote meerwaarde betekent.

Screening:

We starten met een vragenlijst voor het volledige team. Nadien wordt een health scan en fitscan afgenomen waarbij we de

Biologische leeftijdstest gaan berekenen. Hierbij screenen we of: lenigheid, mobiliteit, kracht, fysieke fitheid en lichaamssamenstelling. Nadien krijgen alle werknemers een uitgebreid

individueel rapport met aanbevelingen en oefeningen

Sportambassadeur

 We stomen de groep klaar voor een sportevent en voorzien in  een professionele omkadering en begeleiding:  Testing en trainingsschema's, keynotes rond training, voeding, ed.;

Hiervoor werken we samen met diëtiste , sportarts en onze ervaren coaches. We voorzien de volledige support van kick-off tot finisher event van de door jullie gekozen challenge.

Duurzaam gezondheidsbeleid

We werken samen met je bedrijf of organisatie aan een duurzaam gezondheidsbeleid. Hiervoor maken we een langetermijnplan op met het oog op de realisatie van de beoogde beleidsdoeleinden.

Ontdek onze individuele diensten

Naast een all-inclusive traject, kan je ook kiezen voor één van onderstaande diensten:

Team vergadering
Consultancy op maat

Met onze kennis en expertise werken we een gezondheidsbeleid op maat uit voor organisaties en bedrijven.

presentatie
Webinars en Keynotes

We inspireren mensen en zetten hen aan het denken om actieve(re) en gezonde(re) levenskeuzes te maken. Experten in het besproken thema zorgen voor een motivationele presentatie.

Arts die Hand van de Patiënt
Health scan / Fit Scan

Laat je medewerkers testen en begeleiden door onze coaches en ontvang waardevolle inzichten over het gezondheidsprofiel van jouw organisatie/bedrijf. 

runners
Traject sportambassadeur

We stomen de groep klaar voor een sportevent en voorzien in  een professionele omkadering en begeleiding (testing, training en coaching).

Wedloop in de natuur
Sportieve challenges voor het ganse team

Via een online platform worden werknemers uitgedaagd tot sportieve en healthy lifestyle challenges. We monitoren de prestaties op een ludieke manier en verspreiden zo het gezondheidsvirus op de werkvloer.

bottom of page