top of page

Our Gameplan

Hoe gaan we te werk?

Doorheen een compleet traject gaan we samen op zoek naar wat de noden zijn om jouw bedrijf gezonder te maken. We dagen jouw bedrijf en hun werknemers uit om zichzelf fysiek te verbeteren. We laten je zien hoe een fysiek actief leven ook een gezonder en productiever leven is, wat in het dagelijkse bedrijfsleven een grote meerwaarde betekent.

Wij gaan samen met jou op zoek naar de sportieve noden van jouw 

organisatie/ bedrijf.

Eens we alles in kaart hebben gebracht maken we een langetermijnplan op met het oog op realisatie van een duurzaam gezondheidsbeleid.

Indien je dit wenst organiseren we een Health scan waarbij de werknemers door onze sportarts gescreend wordt.

Vervolgens operationaliseren we het gezondheidsplan met de weerhouden acties: testing en trainingsschema's, keynotes rond training, voeding, ed.; alsook support van kick-off tot finisher event van de ultieme door jullie gekozen challenge.

Ontdek onze individuele diensten

Naast een all-inclusive traject, kan je ook kiezen voor één van onderstaande diensten:

Team vergadering
Consultancy op maat

Met onze kennis en expertise werken we een gezondheidsbeleid op maat uit voor organisaties en bedrijven.

presentatie
Webinars en Keynotes

We inspireren mensen en zetten hen aan het denken om actieve(re) en gezonde(re) levenskeuzes te maken. Experten in het besproken thema zorgen voor een motivationele presentatie.

Arts die Hand van de Patiënt
Health scan

Laat je medewerkers testen en begeleiden door onze coaches en ontvang waardevolle inzichten over het gezondheidsprofiel van jouw organisatie/bedrijf. 

runners
Sportevent challenge

We stomen de groep klaar voor een sportevent en voorzien in  een professionele omkadering en begeleiding (testing, training en coaching).

Wedloop in de natuur
Sportieve challenges voor het ganse team

Via een online platform worden werknemers uitgedaagd tot sportieve en healthy lifestyle challenges. We monitoren de prestaties op een ludieke manier en verspreiden zo het gezondheidsvirus op de werkvloer.

bottom of page