top of page

De Targets 
van Corpus!

Waarom is Corporate Wellbeing test voor jouw bedrijf of instelling?

  • Bewezen stijging in productiviteit bij gezonde en fitte werknemers; investeren in welzijn zorgt voor hogere performance.

 

  • Minder (langdurige) afwezigheden en - absenteïsme; hierdoor is er een daling aan verzuimkosten voor de werkgever

 

  • Preventie tegen stress en burn-out: medewerkers worden veerkrachtiger, wendbaarder,...

 

  • Sociale relaties en groepssfeer versterken door een gezamenlijk doel; teambuilding tijdens én na het werk zorgt voor een sterkere cohesie in het team.

 

  • Een aantrekkelijk- en positief bedrijfsimago waarin er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers scoort positief in de huidige ‘war for talent’

Team vergadering

Onze Speerpunten

Speerpunt 1: Mens sana in corpore sano.


Professionele omkadering en begeleiding tijdens kwalitatieve sporttrajecten (testing, training en coaching). Hiermee creëren we een win-winsituatie voor het bedrijf, de werknemers en de samenleving in ruimere zin. Gezonde, fitte werknemers zijn immers weerbaarder, veerkrachtiger en tevens productiever op de werkvloer.Speerpunt 2: Extra zuurstof voor organisaties.


We zetten in op de vorming van een duurzaam gezondheidsbeleid en reiken beleidsadvies op maat aan. Onze consultancy is key om ook op lange termijn de positieve resultaten te kunnen borgen. We verzorgen tevens de projectcoördinatie van A tot Z en doen dit in onderling overleg. Ontzorging staat hierbij centraal. 

Speerpunt 3: Professionele training & coaching


Maar al te vaak loopt het mis omdat beginnende sporters een professionele begeleiding missen; er geen deskundige trainer is om het trainingsproces te begeleiden. Wij begeleiden de atleten op maat en volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten in de trainingsleer. Op deze manier waarborgen we de succeservaring en realiseren we individuele progressie tot aan de finishlijn.

bottom of page